Kinderdagverblijf

Vrijdag 15 juni 2007

Joepie! Vandaag kregen we opeens bericht dat ik op dinsdag, woensdag en donderdag ben geplaatst bij mijn broer Justus op de groep! En dat terwijl twee weken geleden de wachtlijst nog bestond uit 16 wachtenden voor ons op dinsdag, 4 op woensdag en 9 of zo op donderdag! Mamma kan dus met een gerust hart aan het werk dinsdag 21 augustus! Wij worden prima verzorgd!

De kindjes op de rode groep kunnen niet wachten tot ik ook kom spelen!!!

 


Dinsdag 21 augustus 2007

Mijn allereerste dag op het kinderdagverblijf is heel goed gegaan. Pappa en mamma gingen voor deze gelegenheid ons samen wegbrengen.

Mijn mamma is nog twee keer op de fiets gesprongen om mij te voeden. De eerste keer was Justus wel behoorlijk van de kaart want mamma ging weer zonder ons mee naar huis te nemen. Normaal als ze komt dan komt ze ons ophalen... Dat was dus niet zo leuk voor zowel Justus als voor mamma. Maar de tweede keer snapte hij het al veel beter en ging uitbundig zwaaien.

Zelf heb ik vooral heel erg rond gekeken en vond ik alles erg interessant. Heb hierdoor niet zo heel veel geslapen want daar was het allemaal te leuk voor. Ik heb ook veel gelachen vandaag en Justus heeft goed op mij gepast. De juf heeft Justus af en toe wel even aan het spelen gezet want hij bleef maar over mij waken, wat is mijn broer toch een kanjer!

Toen mamma ons kwam ophalen lag ik tevreden in een wipstoeltje en ging direct allemaal verhalen tegen mamma vertellen en veel lachen. Ik was nog net zo tevreden als toen ze me bracht. Hopelijk gaat het morgen net zo goed!


11 april 2008


22 april 2008


17 mei 2008: Spelletjes en sponsorloop tbv een nieuwe speelplaats


27 mei, mijn verjaardagsfeestje!


De nieuwe buitenspeelplaats!


18 september 2008: De dag van de leidsters

5 december 2008: Sinterklaas

© Copyright 2007 Roelinda.NL. All Rights Reserved.