Mijn Babytijd (0-1 jaar)

Week 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 (dit is onze "kraamtijd", daarna moet mamma weer werken - va 21 aug - en gaan we af en toe nog een stukje schrijven)

Maand 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 -10 - 11 - 12 ...


Week 1

Donderdag 24 mei, mijn 1e dag

Kraambezoekkiekjes:

naar boven

Vrijdag 25 mei, mijn 2e dag

Kraamhulp Jaqueline doet mij in badje.

naar boven

Zaterdag 26 mei, mijn 3e dag

Kraambezoekkiekjes:naar boven

Zondag 27 mei, mijn 4e dag

Justus geeft bijvoeding en kraambezoekkiekjes:

naar boven

Maandag 28 mei, mijn 5e dag

Mama doet mij in bad terwijl pappa en Justus naar de Pinksterraces op Zandvoort zijn. En kraambezoekkiekjes van de middag:

 
 

naar boven

Dinsdag 29 mei 2007, mijn 6e dag

Hallo, daar ben ik dan met het eerste berichtje over mijn eerste dagen op de grote wijde wereld!

Het gaat heel erg goed met ons, alhoewel ik wel heel veel ben afgevallen (meer dan die 10% die mogen) maar ik eet al lekker bij. Mamma geeft borstvoeding en mijn pappa zie je iedere dag breder glimlachen over het volume van mamma's voorgevel (geintje!).

Mamma heeft dag 4 en 5 39°C koorts gehad. Dat was niet zo leuk voor haar maar ik vond ze wel lekker warm met het kroelen! Jammer genoeg heeft ze nu een koortsblaar onder haar lip. We moeten goed oppassen dus met knuffelen! Maar gelukkig geeft mijn grote broer Justus mij regelmatig een dikke pakkerd! Ik moet daar altijd wel om glimlachen!

Mamma is verder ook heel erg boos... pappa moest Venkelthee voor haar halen en kwam met stoelgangthee terug want de mevrouw van de DA drogist had na twee keer navragen volgehouden dat de naam en de verpakking waren veranderd. Nu had mamma al erge buikkrampjes hierdoor gekregen en spetterende spetterdespetter jeweetwel... maar ik had zooooooooo'n verschikkelijke kramp! Ik gilde het uit! Daarna.. flopperdeflopperdeflopperdeflop..flop...flop...
Gelukkig gaat het vandaag weer goed en zijn we weer tevreden met hoe alles loopt. We hebben een geweldige kraamhulp (Jaqueline) en we zijn een heel gelukkig (compleet)gezinnetje!

Justus mocht vandaag op de creche trakteren en stond zo dus lekker ook in het zonnetje alhoewel bijna iedereen ook voor hem een cadeautje meeneemt! Hij is dus al heel erg verwend maar dat verdiend mijn grote broer ook wel want die is heel erg lief voor mij!! Hij mocht vandaag alle groepen aflopen en de juffies hebben foto's van ons samen op de gang opgehangen zodat iedereen kan zien hoe mooi ik ben!


Vandaag heb ik ook mijn hielpriekje en gehoortest gekregen. Ik was heel erg boos op de mevrouw die mijn bloed afnam en liet flink van mij horen!
(Grote voeten heb ik he???)

Vanavond voor het slapen gaan hebben Justus en ik nog heerlijk geknuffeld.

Tot snel, mamma hoopt mijn verhaaltjes snel weer beetje te kunnen bijwerken maar voorlopig zijn we de dag en nacht al zoet met voedingen, luiers, weinig slaap, eten, drinken... de computer staat dus nog niet zo vaak aan maar vanaf nu vast wel wat vaker! Kom dus snel nog een keertje kijken!

naar boven

Woensdag 30 mei 2007, mijn 7e dag

Halllo, daar ben ik weer met de belevenissen van vandaag. Vanmorgen heeft mamma mij lekker in bad gedaan en toen ik net aan de borst lag kwam de verloskundige mij wegen. Gelukkig gaat het met mijn gewicht wel de goede kant op en ik ben weer 3080 gram. Nog niet op mijn geboortegewicht dus want ik was 3340 gram en afgevallen tot 2900 gram. Vrijdag komt ze me nog een keer wegen.

Toen ben ik gaan slapen en zijn mamma en Jaqueline (kraamhulp) alle papieren in orde gaan maken zoals de evaluatieformulieren.

Dat is nog een heel werk! Jaqueline is vandaag voor het laatst dus daar zijn we allemaal wel een beetje verdrietig om want ze verzorgde ons zo goed en was aangenaam gezelschap. We hebben haar bloemetjes en chocolaatjes gegeven en Justus heeft een tekening op het KDV gemaakt.

Vanmorgen werden we per post verrast door twee pakketten.

over_de_ooievaarVan een project waar Guido zit (Heineken) kregen we echte ooievaarspost! (http://www.ooievaar.nl/) Wat een ontzettend leuk pakket kregen we toegestuurd! Echt super! We waren helemaal verbaasd! Enorm bedankt!

Van Daniëlle, Richard, Gunnar en Marin kregen we een pakketje van Rainbowbabies opgestuurd. (http://www.rainbowbabies.nl/) Ook supergaaf! De kleertjes zijn heerlijk zacht en superleuk gekleurd! Ik had er zelf ook al een pakje aangeschaft dus ik was even in verwarring of ik nu iets wel of niet had besteld, maar voila, daar zat jullie kaartje er bij! Wat een surprise!!!

Vandaag zijn op bezoek geweest:

 1. ingrid van nunspeet (buurvrouw van 5)
 2. opa ten pas (pappa van mamma)
 3. tanja groenendijk (vriendin van mamma)
 4. senna fokke (dochter van de vriendin)
 5. jenny groenendijk (mamma van de vriendin)
 6. coen van 't riet (mammas dominee die al wel met pensioen is maar mij graag nog wil dopen, waarschijnlijk de 1e zondag van augustus)
 7. paulien limpens (buurvrouw van 1)
 8. lotte limpens (buurmeisje)
 9. oma ten pas (mamma van mamma)
 10. reina bosman (tante van mamma)

Dat was dus weer een gezellig daggie en ik heb weer een heleboel mooie cadeaus gekregen. Ook kreeg mamma diverse telefoontjes dus zodra Jacqueline de deur uit was liep alles gelijk storm.  Nu slaap ik en moet mamma nodig even gaan kolven om de voeding te blijven stimuleren, zeker naar zo'n druk daggie. Trusten!

naar boven


O, ja.. deze week werd ik zowel per e-mail door Désirée als mondeling door de kraamhulp Jaqueline er op gewezen dat baby's kunnen praten:

Babytaal:

Priscilla Dunston heeft onderzoek gedaan naar de geluiden die baby’s maken. En wat blijkt? Baby’s communiceren met 5 woorden. Alle baby’s hebben deze 5 woorden als een soort reflexen meegekregen bij hun geboorte. Als volwassenen er niet goed naar luisteren, nemen de reflexen na een maand of 3 af en verdwijnen ze uiteindelijk. Je herkent de woorden in de beginfase van het huilen. Als er niet snel genoeg op gereageerd wordt, wordt de baby uiteindelijk boos of gefrustreerd en gaat harder huilen en krijsen. De woordjes zijn dan niet meer te verstaan. Als je goed oplet, kun je sneller ingrijpen en een krijspartij voorkomen!  http://www.dunstanbaby.com/

De 5 woorden zijn:

Neh dit betekent "ik heb honger" en gaat meestal gepaard met zuigen en sabbelen
Ohw betekent "ik ben moe"
Heh is "ik voel me ongemakkelijk". Het kan dus zijn dat de baby het te koud of warm heeft of een vieze luier
Eair dit herkennen de meeste ouders vaak als "ik doe een drukje". De baby heeft last van krampjes. Dit geluid gaat meestal gepaard met het optrekken van de beentjes.
Eh betekent "ik moet een boertje".

naar boven


Week 2

Donderdag 31 mei 2007, mijn 8ste dag

De eerste dag zonder kraamzorg zijn we goed doorgekomen! We hebben de hele dag alleen maar zitten tutten en mamma deed tijdens mijn slaapjes wat aan de was en verder lieten we de boel de boel en gingen volledig in elkaar op. 's Middags kwam alleen tante Melie even langs. Verder heel veel rust. Mamma liet bewust de TV en de radio ook even uit en zijn lekker in elkaar opgegaan vandaag.

Ik begon vandaag in het pakje die ik van Joost en Christianne heb gekregen maar mamma had de luier niet strak genoeg omgedaan... natte rug... snel verschonen.

Lekker kroelen, foto met zelfontspanner gemaakt.

Tante Melie.

Ik ben een blijde baby en met broer Justus (haal die vinger uit mijn mond!)

Pappa weer lekker thuis, wat fijn!

naar boven

Vrijdag 1 juni 2007, mijn 9ste dag

 

's Middags kwamen Stephanie, Aimée en Finn. Justus ging met pappa naar het etentje van opa Willemsen. 's Avonds kwamen Gerrie en Walter op bezoek.

naar boven

Zaterdag 2 juni 2007, mijn 10e dag

's Morgens naar opa en oma geweest, Justus en pappa waren de hele dag op pad met de dubbeldekker voor opa's verrassingsfeestje.

's Middags kwam Melissa met twee vriendinnen, Aniek en Jeanine. Ome Hans en tante Marthy (uit Noorwegen) waren ook in het land komen gezellig bij ons eten.

naar boven

Zondag 3 juni 2007, mijn 11e dag

Bezoek:

 • Bianca, Martijn, Djéda
 • Daniëlle, Richard, Gunnar, Marin

's Middags naar de stad geweest, Bugaboard gehaald (plankje aan de kinderwagen waar Justus op kan staan), siliconen zoogcompressen voor mamma gekocht en paps, mams en Justus hebben een lekker Italiaans ijsje gegeten, die kreeg ik even later uit mamma's borst. Lekker! Witte chocoladeijs met slagroom!

naar boven

Maandag 4 juni 2007, mijn 12ste dag

Boodschappen doen en afgekolfde moedermelk uit een flesje drinken, zo kan pappa ook af en toe melk geven.

naar boven

Dinsdag 5 juni 2007, mijn 13e dag

Bezoek:

 • tante Carolien
 • Corrie hoegendijkhof
 • Lies Langevoort

naar boven

Woensdag 6 juni 2007, mijn 14e dag

Bezoek:

 • sabine en maarten

naar boven

Week 3

Donderdag 7 juni 2007, mijn 15e dag

Om 12:00 uur naar het consultatiebureau om te wegen! Ik weeg nu 3625 gram! Dat gaat dus heel erg goed!!! Verder hebben mijn ouders kleren voor zichzelf gekocht, mijn bankrekening geopend met de centjes die ik van opa en oma ten Pas heb gekregen en heeft mamma haar armband terug gekregen met nu ook een kinderkopje met mijn naam er op. Ook lekker op het Raadhuisplein geluncht en 's avonds is mamma naar de kapper geweest en heeft nieuwe make-upjes gekocht, ze is helemaal aan het tutten! Dat komt omdat ze zich zo goed voelt en al bijna de oude! In de stad keken een heleboel mensen in de kinderwagen en riepen dan "Oooohhhh... wat een kleintje nog!" Als mijn ouders dan vertellen dat ik vandaag 2 weken oud ben dan kijken sommige mensen verbaasd naar mamma en zeggen dan dat ze er al zo goed uit ziet of dat ze zo stoer is, hi, hi! Mamma en pappa moeten dan erg grinniken, zeker omdat het pas morgen mijn uitgerekende datum is! We doen het heel erg goed en ik draai al heel leuk mee in het gezin. Ik reageer ook heel erg op Justus en hij is dolblij met mij! Ons geluk kan niet op!

naar boven

Vrijdag 8 juni 2007, mijn 16e dag

Om 09:00 uur ging Justus naar de kapper en daarna met opa een stukje fietsen. Om 10:00 uur kregen we bezoek uit Rotterdam van mamma's Shell collega's Peter, Rosemary en Jolanda. Het was erg gezellig maar ook een bliksembezoek dus mamma heeft zelf geen fotos kunnen nemen omdat ze alleen maar met koffie, beschuit en uitpakken bezig was! Rosemary staat wel op de foto met haar eigen camera die Jolanda heeft gemaakt.

Wow, bedankt iedereen! We zijn superverwend met alle mooie cadeaus! Mijn ouders kregen er een kleur van!!!

's Middags zijn we nar de Julianatoren geweest. Ik heb er niet veel van gemerkt en veel geslapen in de kinderwagen.

Foto uit de oude doos: Mijn opa, mijn mamma en tante Carolien in hetzelfde bootje, leuk en grappig he? Alleen gingen ze toen nog op diesel en nu met een elektrisch motortje.

Mijn broer Justus wordt ook heel veel verwend met allemaal cadeaus zoals deze leuke waterpret-clown! Volgend jaar kunnen we er ook vast samen plezier aan beleven!

naar boven

Zondag 10 juni 2007, mijn 18e dag

Iedereen gedoucht, gewassen en aangekleed... het is nog vroeg, ik ga even terug naar bed en mijn broer Justus gaat fijn spelen. Pappa stjikt een wasje weg en mamma werkt de webpagina bij.

's Middags wilden we eigenlijk naar het klooster in Schijndel waar de peettante van mijn pappa woont maar die konden we telefonisch niet bereiken. Toen pappa oma Dora belde bleek dat opa en oma Willemsen afgelopen vrijdag blikseminslag hadden gehad. Er waren een heleboel spullen kapot waaronder de computer. We zijn toen naar hun gegaan en pappa heeft ervoor gezorgd dat ze weer op internet konden. Zo kunnen ze toch mijn webpagina goed blijven volgen!

naar boven

Week 4

Donderdag 14 juni 2007, mijn 22e dag

Vanmorgen naar het consultatiebureau geweest om te wegen. Ik weeg 3965gram! Goed he??? Ik zie er ook goed uit, niet? Wel veel velletjes op het moment maar mams heeft hele dure badolie gekocht van bijna 25 euro per fles, het werkt gelukkig wel!

Als mamma Justus naar de creche brengt krijg ik altijd heel veel aandacht van alle kindjes die niet kunnen wachten tot ik ook bij hun kom spelen!

naar boven

Vrijdag 15 juni 2007, mijn 23e dag

Poeh, een druk dagje met veel mensen over de vloer. Om 09:00 uur kwam er een meneer voor het computernetwerkje van mijn ouders de hele morgen bij ons werken. Justus zijn vriendje Jari van de creche en zijn broertje Tijn en zijn ouders kwamen bij ons op kraamvisite. 's Middags kwamen Bianca en Djéda op de thee. Toen kwam Michael met zoon Martijn op kraambezoek en die bleven ook gezellig mee-eten. Ik ben weer lekker verwend met mooie cadeaus en Bianca kwam in de avond ook nog een mooie plantenbak voor buiten voor mijn mamma brengen. Wat een gezellige dag!!!

(Slab van mijn geboortekaartje gemaakt door de mamma van Jari en Tijn! Wat knap!)

 

Goed nieuws! De kinderopvang is geregeld!!! Vandaag kregen we per post de bevestiging binnen! Dat is een stress-factor minder!

naar boven

Zaterdag 16 juni 2007, mijn 24e dag

Lijken we een beetje op elkaar???

 
Ruben Willemsen
 
Justus Willemsen

's Avonds doet mamma mij lekker in een badje met Balneum Badolie "extra vettend" zodat mijn huidje weer soepel en zacht aanvoelt.
(Klik op het logo voor de webpagina van Balneum, het werkt namelijk echt super en snel, alhoewel de prijs wat minder mocht van ons!)

naar boven

Zondag 17 juni 2007, mijn 25e dag

Vandaag is het vaderdag en hebben we gezellig met zijn 4-tjes op bed ontbeten. We hebben paps een digitaal fotolijstje gegeven en mijn broer Justus had op het KDV een kei beschildert voor een kei van een pappa! We zijn 's morgens ook naar opa en oma ten Pas geweest en daarna naar tante Carolien en familie want Justus was hem daar naartoe gesmeerd... 's Middags hebben wij mannen met zijn 3-en naar de autosport gekeken, mams moest maar effe wat voor zichzelf gaan doen! Ze zal het weten dat dit een mannenhuishouden is!

naar boven

Woensdag 20 juni 2007, mijn 28e dag

Vanmorgen naar het consultatiebureau geweest en ik ben 4235 gram, 54.5 cm en mijn hoofdomtrek is 37.3 cm. Ik begin dus al een flinke jongen te worden! Ik drink veel aan mamma's borst en slaap ook best wel veel. Daar wordt ik een grote jongen van zegt mijn mamma. Vandaag heb ik ook bij oma ten Pas op bed even een tukkie gedaan. poeh, ik ben een slaapkoppie zeg! Zie je mijn bolle buikie al flink worden?

Week 5

naar boven

Zaterdag 23 juni 2007, mijn 31e dag

Vanmorgen naar de stad om een cadeautje voor Aimée te kopen en we hebben lekker bij de worstenkoning op de markt zitten smullen. Daarna naar Aimée haar 4e verjaardag wat ook erg leuk was! Ik heb zelf heerlijk geslapen en Justus kon lekker spelen met de kindjes.

naar boven

Zondag 24 juni 2007, mijn 32e dag, 1 maand oud!

Hieperdepiep hoera! Mijn opa ten Pas is vandaag 60 jaar geworden! Hartelijk gefeliciteerd opaatje!!! En... vandaag ben ik al een hele maand oud dus ik ben ook een heel klein beetje jarig!!!

Vandaag kwamen er op kraambezoek:

 • Jules
 • Petra
 • Donna
 • Mitch
 • Pieter
 • Rianne
 • Dolores

het was erg gezellig!


Justus, Mitch en Donna aan de limonade en spekkies.

Toen naar oma in het ziekenhuis en daarna naar opa voor een gebakje met een kopje thee. Surprise! Mijn ouders hadden eten meegenomen (Gado Gado) en paps ging koken (dus eigenlijk Guido Guido) zodat opa toch een beetje een verjaardagsdiner had en niet alleen hoefde te eten! Opa vond dat erg leuk! Zelf heb ik het grootste gedeelte ervan geslapen. Ik was erg moe van de drukte van de ochtend.

naar boven

Maandag 25 juni 2007, 1 maand en 1 dag oud

Vanmorgen ging opa op mij passen want Justus had peuterzwemmen. Mamma gaat vanaf nu zelf weer met Justus zwemmen. Ik heb daar veel geslapen in de kinderwagen in de keuken dus opa had niet zoveel werk met mij. Daar was mamma wel blij om.

Toen we thuis kwamen was Justus erg moe en ging even slapen.

Mamma en ik gingen toen lekker aantutten.

's Avonds gingen mamma, Justus en ik samen in bad, dat was heel erg leuk! Ik was erg ontspannen en zoog op mamma's duim. Helemaal rose kwam ik uit bad en pappa ging toen mijn pyjama aantrekken.

naar boven

Maandag 25 juni 2007, 1 maand en 2 dagen oud

Vandaag komt de Felicitas... benieuwd wat voor leuke hebbendingetjes ze allemaal meeneemt. Over "feliciteren' gesproken: kijk eens wat veel kaarten we hebben gehad! Mamma heeft er een heel gordijn van gemaakt langs de trappen.

naar boven

Week 6

Donderdag 28 juni 2007, 1 maand en 4 dagen oud

Vanmorgen kwam tante Carolien gezellig op de koffie, ze was er vroeg bij want het was nog geen 09:00 uur! Rond 10:00 uur kwam Natasha een oud schoolvriendinnetje van mamma op de koffie. Om 12:00 uur was het weer "weeguurtje" en heeft mamma mij op het consultatiebureau weer op de weegschaal gelegd. Ik ben 315 gram aangekomen sinds vorige week dus weeg ik nu 4550 gram. Dat verklaart mijn beginnende onderkinnetje ;-) ... De BV gaat dus heel erg goed!

naar boven

Vrijdag 29 juni 2007, 1 maand en 5 dagen oud

Vanmorgen kwamen Bianca en Djéda vlak voor hun vakantie en ook Steven, een oud collega van mamma langs. 's Middags gingen we naar oma. Met oma gaat het helemaal niet zo goed. Als we bij haar op bezoek zijn geweest zien we een pachtige regenboog...

Zondag 1 juli 2007, 1 maand en 7 dagen oud

Kraambezoek John, Tanja, Isa en Jur!

Kroelen met Justus en mamma op de bank:

Maandag 2 juli 2007, 1 maand en 8 dagen oud

Hieperdepiep hoera, pappa is vandaag 35 jaar geworden! Hij krijgt van ons een I-Pod. Daar is hij heel erg blij mee. Hij ging gewoon werken dus ben ik met mamma en Justus naar de Kon. Julianatoren geweest. Ook zijn we bij oma en bij tante Carolien geweest.

naar boven

Week 7

Donderdag 5 juli 2007, 1 maand en 11 dagen oud

Het gaat helemaal niet goed met oma. We zijn daarom niet naar het weeguurtje geweest maar heel veel daar geweest.

Vrijdag 6 juli 2007, 1 maand en 12 dagen oud

Vanmorgen ging mamma eerst naar de nacontrole bij de verloskundige om 08:30. Ik bleef met Justus en pappa (die had vrij genomen) thuis. De Hb van mamma was 7,7 en ze zeiden dat het vloeien nog wel tot 3 maanden kon duren. Balen, mamma dacht er mooi van af te komen maar ze doen er dus niets aan. Hopelijk gaat het snel over.

Toen ging mamma naar opa en oma en toen ze weer thuis kwam ging de telefoon... oma was al overleden. We zijn snel naar haar toegegaan.

(in onze gedachten)

 

Zaterdag 7 juli 2007, 1 maand en 13 dagen oud

Vandaag zijn we uiteraard weer bij oma geweest, ik weet er zelf allemaal niet veel vanaf maar Justus begrijpt het al wel een beetje. Paps en mams hebben ons de laatste dagen al voorgelezen van oma Pluis. Justus en ik knuffelen mamma nu heel veel! Dan moet ze om ons lachen!

naar boven

Zondag 8 juli 2007, 1 maand en 14 dagen oud

Vandaag werd oma in de kerk herdacht voor de gemeenteleden. Mamma ging er met Justus naar toe en ik bleef met pappa thuis. Om 15:00 uur waren we bij opa en zijn we mee geweest naar oma.

naar boven

Dinsdag 10 juli 2007, 1 maand en 16 dagen oud

Vanavond was de condoleance. Ik heb de hele tijd met tante Geertje zitten kroelen. Lekker was dat!!! Justus heeft braaf handjes staan schudden als een echte grote broer. Mamma voelde zich gesteund door alle mensen die kwamen. Bedankt! Voor morgen heeft ze een enorme knoop in haar maag... het liefste piept ze er tussenuit. Ze ziet er heel erg tegenop.

Woensdag 11 juli 2007, 1 maand en 17 dagen oud

Vandaag hebben we echt afscheid genomen van oma. Mijn grote broer Justus heeft (en dat was geheel zijn eigen idee!!!) oma nog een kusje gegeven. Bij het sluiten van de kist heeft hij ook een knop van het deksel dichtgeschroefd. Tijdens de kerkdienst hebben wij ons goed gedragen en ook tijdens de begrafenis zelf. Mamma kon dus goed afscheid nemen van haar mamma. We zijn erg verdrietig maar voor oma is het veel beter nu want nu heeft ze geen pijn meer.

naar boven

Week 8

Donderdag 12 juli, 1 maand en 18 dagen oud

Vanmorgen wezen wegen bij het consultatiebureau. De borstvoeding blijkt niets te lijden onder de spanningen van afgelopen weken. Ik weeg nu 5125 gram, wat een grote vent wordt ik al hè?

Mamma heeft ook even nagevraagd over hetgeen mijn ouders zich erg verbaasden van de week. Ik ben namelijk tot twee keer toe van mijn rug naar mjn buik gaan rollen! Dit blijkt inderdaad behoorlijk abnormaal, zeker voor een baby die twee weken "te vroeg" is geboren. Ze dacht dat ik twee weken "te laat" was geweest. En dan nog is het abnormaal blijkt...

Ook wil ik als ik wakker ben het liefst rechtop zitten. Ik kijk dan al heel wijs in het rond en volg voorwerpen en mensen met mijn hoofd. Dit mag best wel een keertje op een dag maar het advies was toch om mij veel te laten liggen en zo niet dan in ieder geval goed ondersteunen van nek tot stuitje (wipstoeltje mag ook). Zeker niet gaan stimuleren want dan zou ik mijn grenzen verleggen om nog meer dingen te gaan doen.

Nu hebben pappa en mamma een onwijze hekel aan het feit sommige ouders lopen te pochen om hun kinderen over hun "enorme" inteligentie en het "voor lopen op de rest". Ze hebben mijn broer en mij liever erg gemiddeld dus helaas, ik mag niet meer mijn rug zo strekken en moet mij als een echte baby van 7 weken gaan gedragen! Da's mooi balen, mag nu al niet wat ik wil, dat beloofd wat!

naar boven

Zaterdag 14 juli, 1 maand en 20 dagen oud

Mamma is weer begonnen met de Primavita cursus, dus heeft ze vanmorgen weer lekker gesport! Met mij alles goed, wel wil ik het liefst de hele dag bij mamma zijn dus toen zij weg was had pappa het weer moeilijk met mij. Ik mis mijn mamma zodra ze de deur uitloopt, ik moet dan huilen en ben weer blij zodra zij me in haar armen neemt!

Vandaag een mijlpaal: ik heb echt heel hard gelachen met geluid! Ik had de grootste schrik! Ha ha ha!

naar boven

Maandag 16 juli, 1 maand en 22 dagen oud

Hallo, wat een lekker warm weer is het he? Vanmorgen kwamen Stephanie en Finn op de koffie. 's Middags heeft mijn grote broer Justus met ons buurjongetje Luc flink met water zitten spetteren in onze tuin  meer foto's op zijn pagina   en ik heb heerlijk in de schaduw met alleen een rompertje aan liggen relaxen!

naar boven

Woensdag 18 juli, 1 maand en 24 dagen oud

Vanmorgen moesten we naar het consultatiebureau. Ik kreeg mijn eerste vaccinatie. Zowel links als rechts een hele dikke vette spuit in mijn been! Ik was pisnijdig en heb flink van me laten horen. Mamma is altijd een beetje zenuwachtig als haar kindjes een prikje moeten. Tenslottte spuit je heel wat kloterige ziektes door zo'n kinderlijfje heen en het is altijd maar weer afwachten hoe je daar op reageert. We moeten nu maar even afwachten hoe mijn lijfje daarmee om gaat. Op 15 augustus moet ik mijn tweede vaccinatie halen... niks leuk.

Mijn gewicht is 5335 gram, mijn lengte 58.5 en hoofdomtrek 39.5 centimetertjes. Zowel mijn gewicht, lengte als hoofdomtrek zitten precies op de middelste lijntjes van de groeicurve. Dat zag je toch niet zoveel zei de dokter. Ik ben dus een gemiddeld mannetje qua groei en dat is dus heel erg fijn voor mijn mams die door het overlijden van haar mamma (mijn oma) af en toe aan het twijfelen is of de borstvoeding nog wel goed gaat. dus "no worries" alles gaat goed met mij!!!

(zie ook "grafieken")

naar boven

Week 9

Donderdag 19 juli, 1 maand en 25 dagen oud

Ra-ra... waar groei ik toch zo van?

naar boven

Zondag 22 juli, 1 maand en 28 dagen oud

 • Foto 1+2: Met broer Justus 's morgens na het ontbijt nog even op de bank
 • Foto 2: Justus op de markt in Rotterdam
 • Foto 3: verjaardagsfeestrje in Parkzicht, Martijn is 1 jaar geworden (hieperdepiephoera!)
 • Foto 4+5+6+7: Zomerzondagen in het park bij de Euromast. Justus mocht in de rij om zijn gezicht te laten beschilderen, we hadden geluk want na Justus mocht er niemand meer. Wat een mooie teiger is mijn broer he? Dat wil ik ook als ik later groot ben! (zie ook Justus zijn pagina voor meer teigerfoto's)

naar boven

Maandag 23 juli, 1 maand en 29 dagen oud

Pappa heeft Justus net in bad gedaan en is nu een verhaaltje aan het voorlezen. In tussentijd ga ik met mamma douchen, daarna gaan Justus en ik lekker slapen en gaan onze ouders een heerlijke Nespresso drinken (ze hebben de Senseo de deur uitgedaan na 5 jaar).

naar boven

Week 10

Zaterdag 28 juli, 2 maanden en 2 dagen oud

Zomercarnaval 2007 te Rotterdam! We gingen eerst gezellig naar Arjan, Janneke, Wessel en Carmen in HI Ambacht. Toen met de boot van Ridderker naar Rotterdam. Voor meer foto's klik hier. Ik heb er zelf overigens weinig van mee gekregen want ik sliep door alle herrie heen in de Bugaboo!

Zondag 29 juli, 2 maanden en 3 dagen oud

Onze vrienden Bianca, Martijn en Djéda zijn terug van vakantie dus daar zijn we even op visite geweest. Ook nog naar opa en oma Willemsen in Wijchen geweest.

Maandag 30 juli, 2 maanden en 4 dagen oud

Doopjurk passen bij tante Carolien. Melissa gaat mij de kerk indragen dus die moest even oefenen met die onhandige jurk. Daarna thuis in het Trompertje die oma ten Pas voor mij heeft gekocht bij de 9-maandenbeurs. Wat jammer dat ze dit allemaal niet meer mee mag maken!

(klik voor vergroting)

naar boven

Week 11

Donderdag 2 augustus, 2 maanden en 7 dagen oud

Vandaag heeft mamma mij weer laten wegen en ik weeg bijna 6 kg! Ik ben in twee weken tijd 660 gram aangekomen! Ik begin ook al echt bolle wangetjes te krijgen en spek aan de benen. Gezellig babyvet dus. Ook heb ik tegenwoordig erg veel babbels. Als mamma tegen mij praat probeer ik haar na te zeggen. Dat vind ik erg grappig van mezelf en dan gier ik het soms uit van het lachen!

Zaterdag 4 augustus, 2 maanden en 9 dagen oud

Mijn broer Justus kreeg van onze mamma een motorfietsje op accu die ze op Marktplaats voor twee tientjes op de kop heeft getikt in Deventer. Bij opa thuis heeft Justus hem even goed getest.

Zondag 5 augustus, 2 maanden en 10 dagen oud, 74ste dag op deze aardbol

Vandaag heb ik de Heilige Doop ontvangen Doop pagina

Maandag 6 augustus, 2 maanden en 11 dagen oud, oftewel 75 dagen!

Wat een lekker weer vandaag he? Ik heb lekker buiten liggen relaxen en mijn broer Justus en buurjongetje Luc vermaakten zich ook prima!

Mamma heeft een grote opruim-aktie gehouden en verschillende spullen komen op Marktplaats te staan voor een prikkie!

  Naar de Marktplaatshandel

naar boven

Dinsdag 7 augustus, 2 maanden en 12 dagen oud

Een middagtukkie...

Week 12

Donderdag 9 augustus, 2 maanden en 14 dagen oud

Naar het consultatiebureau geweest bij het weeguurtje en ik weeg nu 6205 gram schoon aan de haak! Van de speen hoef ik trouwens niets te weten. Ik heb mijn duim ontdekt en sabbel mij zo vaak lekker in slaap. ECHT VLEES GRAAG AUB! (de borst is ook goed namelijk).

 

naar boven

Zondag 12 augustus, 2 maanden en 17 dagen oud

Vandaag is het heerlijk weer. Justus heeft vannacht bij tante Carolien (en fam.) gelogeerd en we zijn vanmorgen heel rustig de dag begonnen. Justus is bijna de hele dag met ze op pad want ze zwemmen in het Kristalbad. Mijn ouders zijn druk in de weer in de garage met opruiming en verkoop op Marktplaats en ik relax in mijn wipstoeltje. 's Avonds hebben we een bbq bij de buren.

naar boven

Woensdag 15 augustus, 2 maanden en 20 dagen oud

Vanmorgen moest ik om 09:45 bij het consultatiebureau zijn. Buurvrouw Ingrid was ook even komen kijken hoe het met mij gaat. Ik werd gemeten en ben nu 62 centimeter lang, mijn hoofdomtrek is 41,2 cm en ik weeg 6305 gram. Dat gaat dus heel erg goed allemaal.

Ook kreeg ik mijn tweede inenting. Dat was helemaal (weer) niet leuk! Ook ging de dokter heel erg aan mijn benen trekken en duwen. Nu moet mamma een echo laten maken van mijn rechterheup. Misschien heb ik heupdysplasie, ook wel zuigelingenheup genoemd. Even afwachten of dat echt zo is, ze was een beetje in twijfel omdat ik zo sterk was en niet toeliet dat ze zo aan me zat te trekken en te duwen.

Ik heb gelukkig maar weinig last van de prikjes gehad. Geen koorts of zere beentjes gehad dus mamma was weer opgelucht dat ik me er zo goed doorheen heb geslagen.

Week 13

Donderdag 16 augustus, 2 maanden en 21 dagen oud

Vanmorgen heeft mamma foto's van mij laten maken. Ze had een kortingsbon gekregen voor een fotosessie met 1 gratis foto. Over twee weken kan ze de foto's komen bekijken, de rest kan dan gekocht worden.

Verder heb ik vandaag veel met mamma gespeeld, in de box gelegen en ben vanavond samen met mijn broer in het grote bad geweest. Mamma heeft een heel handig zitje voor in het grote bad gekocht. Nu kunnen Justus en ik samen in bad spelen. Dat vinden we erg leuk!

Justus is trouwens erg blij. Vandaag is hij voor het laatst alleen naar de creche geweest. Vanaf volgende week ga ik met hem mee! Spannend hoor (zeker voor mamma)!

naar boven


Dinsdag 21 augustus, 2 maanden en 26 dagen oud

Vandaag is mamma weer begonnen met werken en zijn Justus en ik samen naar het kinderdagverblijf gegaan. Mamma is nog twee keer op de fiets gesprongen om mij te voeden dus dat was wel gezellig om zo even tegen haar aan te liggen. Ik was aan het einde van de dag nog steeds een vrolijke jongen dus mamma heeft er alle vertrouwen in dat ik de creche heel erg leuk ga vinden. Meer kun je hier lezen!

naar boven


Maand 4:

Vrijdag 24 augustus 2007, 3 maanden en 0 dagen oud

Gezellig, Luc komt weer met mijn broer Justus spelen. Vandaag ben ik een beetje jarig want ik ben precies 3 maanden oud!

naar boven


Zaterdag 25 augustus 2007, 3 maanden en 1 dag oud

Vanmorgen had mamma de laatste Primavita cursus. Volgende week begint ze weer bij de sportschool. Vandaag zijn we naar de Julianatoren geweest en daarna naar opa en oma Willemsen. Morgen zijn die 49 jaar getrouwd en we moesten natuurlijk wel even een bloemetje gaan brengen. Ook zijn we heeeeel even bij de "beachparty" van neef Joost langs gegaan. Ik bleef met een raam op een kier eventjes in de auto slapen zodat mijn ouders en broer even konden zien wat voor leuk feest hij aan het geven was. Mijn grote neef Sjoerd ging nog even vuurspuwen, gaaf hoor!

naar boven


Zondag 26 augustus 2007, 3 maanden en 2 dagen oud

Ik heb vannacht niet zo heel goed doorgeslapen en was een beetje kribbig en kotserig en voelde een beetje warm. Mamma heeft pappa en Justus (die mij heel veel knuffelt en kusjes geeft waar ik nu niet zo goed tegen kan) maar even weggestuurd. "Gaan jullie maar even fietsen en koffie drinken bij opa ten Pas"! Zo... hadden wij mooi even samen de tijd om rustig wat aan te keutelen met z'n tweetjes, daardoor voelde ik me al een stukje beter want mijn broer eist wel heel veel van mijn aandacht! Ik heb ook lekker in de box gelegen en was erg in mijn sas met de mobiel. Ik viel er tevreden door in slaap.

naar boven

Maandag 27 augustus 2007, 3 maanden en 3 dagen oud

Ik moest vanmiddag naar het ziekenhuis om foto's te laten maken van mijn heupje. Mamma en Justus gingen met mij mij en ik heb moord en brand geschreeuwt. Allemaal voor niets... er is niets aan de hand met mijn heupjes! Dus geen heupdysplasie!!! Maar eigenlijk had mamma dat ook niet verwacht...

naar boven

Maandag 10 september 2007, 3 maanden en 17 dagen oud

Poeh hé, dat duurde lang voordat mamma mijn pagina weer eens een up-date gaf! Druk hoor, twee kindjes, een huishouden, de beestenboel, de tuin, bijna 2 wasmachines per dag, drie dagen werken en een pappa die 's avonds bezig is om zijn bedrijf uit te breiden! Dus mamma moet zoveel doen! Affijn, niet klagen maar dragen en hier dus een update!

Donderdag 30 augustus zijn we allemaal (maar ik hoefde lekker zelf niet) naar de GGD geweest om ons in te enten voor de vakantie naar Tunesië. Mamma moest twee prikken en pappa en Justus ééntje. Op vrijdag 31 augustus gingen we foto's ophalen bij V&D. Mamma was blij verrast een oud klasgenootje daar tegen te komen! Olga gaat bovendien ook nog eens voor zichzelf beginnen: http://www.olgafotografie.nl Ze heeft mijn foto's trouwens niet gemaakt. Maar hier zijn ze dan:

Zaterdag 1 september was mijn eerste dag op race circuit Zandvoort. Jammer dat het zo'n snertweer was dus we zijn maar één race van Sandra wezen kijken:

Ik met mijn gehoorbeschermers op.

Daar gaat Sandra, vroeeeemmmmmmmm!!!

Na de race knuffel ik Sandra om haar te feliciteren met de 2e plaats.

Ik mag ook nog even in haar raceauto zitten, gaaf he? Broem-broem!

Weer thuis... dat was leuk!!!

Op zondag 9 september zijn we naar de havendagen in Rotterdam geweest.
Een kleine inpressie:

naar boven

Donderdag 13 september 2007, 3 maanden en 20 dagen oud

Vanavond gingen we pasfoto's laten maken voor mijn paspoort. Wat lijken mijn broer en ik op elkaar he? We kijken net iets anders richting de lens van de camera maar mijn ouders moesten er wel een beetje om lachen. Klein detail: ik draag het T-shirt van Justus.

Justus 128 dagen oud Ruben 113 dagen oud

naar boven

Zondag 16 september 2007, 3 maanden en 23 dagen oud

Vandaag heb ik mijn 1e fruithapje (banaan) gekregen, lekker joh! Justus die gaf me mijn allereerste hap. Mamma gaf er nog meer en o ja... Justus wilde ook wel wat. Het potje was met een rap tempo leeg.


naar boven

Zondag 23 september 2007, 3 maanden en 30 dagen oud

Hier weer een klein berichtje van wat we afgelopen week hebben beleefd.

Maandag 17/09: Mireille en Willem(pie) zijn op kraambezoek geweest, ik heb mooie klompen gekregen en een handgemaakt uitzaagding met mijn naam en geboortedatum.

Dinsdag 18/09: Mamma is blij, onze hulp in de huishouding start vandaag!

Woensdag 19/09: O, jee... het was weer eens prikjestijd bij het consultatiebureau! Mamma heeft de hele dag vrij genomen van haar werk want ik kon wel eens ziek worden. We zijn ook nog even bij mijn oudtante Geertje op de koffie geweest. En ook nog even naar oma's graf.

Donderdag 20/09: De hele nacht ben ik ziekjes geweest en mamma was de volgende morgen zo brak dat ze haar baas heeft gebeld nog een dagje te snipperen. Ik voelde helemaal als een straalkacheltje en mamma wilde mij niet naar het KDV doen, zeker niet omdat ze ook nog de hele dag een meeting had in Antwerpen en dus niet snel mij op kon komen halen als het nog erger werd. Jusutus hebben we wel even weggebracht en mamma en ik zijn de hele dag wezen knuffelen met elkaar. 's Avonds mijn paspoort voor de vakantie bij het gemeenteloket aangevraagd.

Vrijdag 21/09: 's Morgens heeft mamma het huishouden gedaan en we zijn tegen in de stad wezen lunchen (mamma, Justus en ikke). Daarna zijn we bij het Raadhuis de trouwerij van Bas, de neef van mijn mamma wezen bekijken. Ik sliep lekker tijdens de plechtigheid dus zijn we maar even ook naar binnen gegaan om de plechtigheid bij te wonen. Daarna hebben we een kopje thee bij Bianca en Djéda gedronken.

Zaterdag 22/09: Michel, Petra, Sven (bijna 2) en Levi (2 maanden) Schilder zijn op bezoek geweest. We konden over en weer dus kraamcadeautjes uitwisselen en ik heb lekker met Levi in de box gelegen. Dat was leuk! (Mamma en Michel hebben 14 jaar geleden in 1 huis gewoond op kamers). 's Avonds zijn we even naar oma's graf geweest en hebben daarna bij opa koffie gedronken.

Zondag 23/09: Mooi shirt heeft Petra voor mij gekocht he? Helemaal in ons "Hollandsch welvaren" thema van mijn kamertje en geboortjekaartje! Pappa en Justus gaan samen 's middags even naar opa en oma in Wijchen en ik blijf met mamma thuis.

         

Aan het einde van de middag gaan we lekker in het bos wandelen!

   

naar boven

Maand 5:

Zondag 30 september 2007, 4 maanden en 6 dagen oud

Goedenavond allemaal, hier weer een up-date van mijn 1e week als 4-maander! Het gaat nog steeds erg goed met mij. Ik ben een echt lachebekje en ook op de crèche gaat het goed. Inmiddels zit ik niet meer samen met Justus op de groep bij juffie Sandra en juffie Connie maar ben ik naar een andere groep verhuisd. Justus was nogal druk met mij erbij en wilde alleen maar op mij passen en niet meer zo goed luisteren. Zeker als mamma er is om mij te voeden was Justus niet meer in staat lekker met de groep mee te doen dus nu zit ik aan de andere kant bij juffie Mattie. Dat vinden we geen van allen erg na een weekje het aan te hebben gezien. Ik doe het daar heel erg goed en Mattie vind ik heel erg lief.

Maandag 24/09: Vandaag ben ik een beetje jarig want ik ben 4 maanden. Justus en Luc houden daarom een verkleedfeestje. Eigenlijk zouden we naar de kinderboederij gaan maar het begon te regenen. Dus kregen de jongens chips en kindercola en ik BV en fruithapje. We deden gezellig de kachel aan en zo werd het toch een leuke dag ondanks de regen.

Zondag 30/09: Vanmorgen was pappa al om 06;00 uur de deur uit om naar de GrandPrix op Zandvoort te gaan. Rond 09:00 kwam Luc weer spelen en kijk eens wat een mooi speelkleed van V-Tech ik heb gekregen van mijn ouders! Rond 11:00 uur ging Luc weg en kwamen Andrea (een Shell-tante) en Julian bij ons op kraambezoek. Ze bleven gezellig brunchen. Pappa kwam pas na 20:00 uur thuis dus die heb ik niet zoveel gezien vandaag.

naar boven

Dinsdag 2 oktober t/m dinsdag 9 oktober: Mijn eerste vakantie! Ik heb het gelijk goed aangepakt, lekker all-inclusive naar Club Med in Tunesië dus ik heb mijn eerste vliegreis er al weer opzitten! Klik hier voor een verslagje.

naar boven

Maand 6:

Zondag 28 oktober 2007, 5 maanden en 4 dagen oud

Hier weer een update van mij. Ik ben nog steeds een vrolijke vent maar heb het af en toe heel erg moeilijk met ademhalen en ik hoest ook heel erg veel. Inmiddels zit ik aan 6 maal daags puffen. Vier keer de blauwe om lucht in mijn longetjes te krijgen en twee van de bruine tegen het taaie slijm. Ik doe dit met de beertjes inhalator die er nog was van mijn broer Justus. Ook heeft mamma twee plantjes op mijn vensterbank gezet en hangt er een ding met water aan de kachel met daarin ook een filter. Nu eerst eens kijken of het allemaal helpt want anders gaan we nog meer trucs uit de trucendoos halen want ik ben soms zo heel erg zielig! Mijn grote broer probeert mij altijd wel weer vrolijk te maken.

filmpje

Gisteren ben ik bij mijn nichtje Sophie op de verjaardag geweest want ze was 14 jaar geworden. Opa en oma Willemsen waren er ook. En ik heb lekker met tante Anja gekroelt.

naar boven

Maandag 6 november 2007, 5 maanden en 13 dagen oud

Maandag 29 oktober 2007 lekker, lekker... een fruithapje! En dan een tukkie in de box.

Donderdag 1 november 2007 Wake-up... rond een uur of 06:30, mamma brengt ons zo naar de creche en gaat naar kantoor in Rotterdam en pappa is de deur al uit naar kantoor in Amsterdam. Maar eerst nog even lekker kroelen met broer Justus in het bed van onze ouders!

Zaterdag 3 november 2007 Thuis aanklungel-daggie, mijn slaapkamer, mamma's nieuwe fiets waar ik ook op kan als ik 9 maanden ben en met Justus op mijn V-Tech speelkleed. 's Avonds gingen we bij opa eten.

Zondag 4 november 2007 Afgelopen zondag zijn we op het racecircuit van Zandvoort geweest. Mamma en pappa hebben met Steve kirch meegereden en vonden dit een hele ervaring. Mijn broer Justus mocht in de kinderronde meerijden. Niet alleen met de Formido Suzuki Swift Cup maar ook een keer een rondje in een BMW. Supergaaf hoor, alleen had ik er natuurlijk niet zoveel aan want ik was nog te klein. Wel heb ik in de pitsbox mijn ogen uitgekeken.

naar boven

Vrijdag 9 november 2007 Vanmorgen regent het, Justus bakt koekjes en we stoken een vuurtje! Da's gezellig!

mamma speelt kiekeboe met mij

naar boven

Zaterdag 17 november 2007 Hup in de jas, Djéda ophalen en naar de Sinterklaasintocht!
O, ja... nieuws!
Vandaag rolde ik voor het eerst helemaal zelf op mijn buik!!!
En 's avonds gingen Justus en ik onze schoen zetten!

naar boven

Zondag 18 november 2007 O kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind, alles gekregen van die beste Sint!

 

naar boven

Woensdag 21 november 2007 Naar het consultatiebureau geweest. gewicht = 9020; Hoofdomtrek = 44.8; lengte = 69.5. Dit verklaart tevens waarom ik maat 68 niet meer zo lekker pas, ik kom 1.5 cm te kort! Mijn mams had gelukkig internet al leeggekocht met maatjes 74!

naar boven

Vrijdag 23 november 2007 Wat is dat nu? Ik wil geen pietenpruik op!
(klikken voor een vergroting)

naar boven

Zaterdag 24 november 2007 Precies een half jaar jong.

naar boven

Zondag 2 december Sinterklaasliedjes zingen bij de piano.

naar boven

Woensdag 5 december Sinterklaasfeest op de creche en pakjesavond bij ons thuis.

naar boven

Zondag 9 december Badderen, spetterpieterpater lekker in het water.

naar boven

Zondag 16 december 2007 Ik heb twee tanden! Gisteren kreeg ik de linksonder-tand middenvoor en vandaag zijn broertje er naast. Heb wel veel pijn gehad en vannacht weinig geslapen maar mijn moeder zegt dat tanden hebben wel leuk is want dan kan ik allemaal lekkere dingen gaan kauwen!

naar boven

Maand 7:

 • 24 december 2007 Vandaag ben ik 7 maanden en poseer ik onder de kerstboom!
 • 25 december 2007 We gaan met opa uit eten.
 • 26 december 2007 Naar opa en oma in Wijchen, tante Anja knuffelt weer lekker veel met me!
 • 28 december 2007 Midwinter Middeleeuws spectakel op Bussloo!
 • 30 december 2007 Winter Efteling
 • 31 december 2007 / 1 januari 2008 Oud en Nieuw
 • 5 januari 2008 Wintercircus
 • 13 januari 2008 Mamma geeft op haar hotelkamer nog een BV. Zal dit de laatste zijn? Ze is namelijk 3 dagen weg voor haar werk. Maar nee hoor, toen ze terug kwam gingen we gewoon nog tot maand tien door!
 • 20 januari 2008 Al lekker met de pot mee-eten!

[E klik op deze foto voor een vergroting]

[E klik op deze foto voor een vergroting]

naar boven

Maand 8:

 • 26 januari 2008 Mijn grote broer Justus is heel erg moe geworden van zijn verjaardagsfeestje zeg!
 • 27 januari 2008 Lekker spelen met al het nieuwe speelgoed van Justus.
 • 3 februari 2008 Naar de carnaval in Wijchen.
 • 17 februari 2008 Naar "Jan Klaassen".

naar boven

Maand 9:

 • 26 februari 2008 Zwemmen!
 • 27 februari 2008 Kermis!
 • 7 maart 2008 Teampresentatie Douma autosport
 • 12 maart 2008 Mamma had een Shell Rimula re-brand dag en ik kreeg een gave pet! En daarna lekker in bad. Mamma maakt ook nog wat 'blote-konten-foto's" van mij.
 • 15 maart 2008 Opa ten Pas heeft een palmpasenstok gemaakt. Ik eet de brood-kip gelijk op!
 • 21 maart 2008 Chocopasta.... beeeeeeeeeeregoed!
 • 23 maart 2008 1e paasdag

naar boven

Maand 10:

 • 25 maart 2008 Het heeft vannacht gesneeuwd! We gaan al heel vroeg naar buiten en mamma trekt ons door de sneeuw. Dat is leuk! Om 08.30 begint Justus zijn school en ga ik naar het KDV en mamma werken. Maar goed dat we zo vroeg buiten waren want de sneeuw verdween voor de zon zodra die opkwam.
 • 30 maart 2008 Lekker zondaggie thuis.
 • 20 april 2008 Julianatoren met Bianca, Martijn, Djéda en Léano.
 • 21 april 2008 Eerste echte heerlijke lentedag!
 • 22 april 2008 De schoolfotograaf kwam vandaag op het KDV en mamma haalde me met de fiets op.

naar boven

Maand 11:

 • 4 mei 2008 Daggje Rotterdam en mijn 1e "Bram Ladage" !!!
 • 11 mei 2008 Moederdag! Eerst naar de verjaardag van buurjongetje Luc, toen naar oma Willemsen en daarna naar "De Groene Heuvels". In Apeldoorn naar de Italiaan en lekker gegeten.

naar boven

En toen werd ik voor de allereerste keer jarig!
Onder DREUMESTIJD kun je de rest lezen en bekijken!

© Copyright 2007 Roelinda.NL. All Rights Reserved.